Besparing Isolatie

besparingisolatie.nl

Bekijk wat u kunt besparen met isolatie!

Geheel vrijblijvendDe gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement

Besparing isolatie


In Nederland zijn 3 van de 4 woningen nog niet goed geïsoleerd. Dat is jammer want een goed geïsoleerde woning betekent comfortabeler wonen, een lagere energie rekening én een beter klimaat! Wat kunt u doen om de isolatie van uw eigen huis te verbeteren? Bij een woning zonder isolatie gaat veel warmte verloren via de ramen, de gevel, het dak en de vloer. Hierdoor kan het gasverbruik oplopen tot 3300 m3 gas per jaar. Bij een goed geïsoleerde woning kan het gasverbruik terug lopen naar 600 m3 per jaar! Dat scheelt nogal wat m3 gas en dus geld. Investeert u in isolatie besparing dan heeft u dat dus al vrij snel terugverdiend!


Wat kunt u doen?

Check uw isolatie! Voordat u isolatie wilt laten aanbrengen is het nodig eerst na te gaan welke isolatie er nu in uw huis zit (dak, buitenmuren, vloer of bodem, kruipruimte en ramen). Als dit niet duidelijk is kan een isolatiedeskundige dit voor u onderzoeken. Vaak kunt u aan het bouwjaar van uw huis al een hoop afleiden.Door besparing isolatie meer wooncomfort

Als een woning goed is geïsoleerd, tocht het minder in huis en wordt de warmte beter vast gehouden. Hierdoor voelt het minder koud aan in huis en hoeft u niet zo hoog te stoken. Daarnaast komt er minder condens op de ramen, zal het huis minder vochtig zijn en dus minder kans op schimmel en profiteert u daarnaast ook nog eens van een geïsoleerde ruimte tegen geluidsoverlast. Heeft u last van geluidsoverlast van de buren of van geluiden op straat dan is het dus ook zeker een optie om te kijken naar de isolatie in uw woning.


Offerte aanvraag